tisdag 23 november 2010

i may be bad

Ja, det blev jag jättesugen på, och jag gjorde ett försök och lyckades faktiskt ganska bra. Hihi! Prova ni också, lite juuuulkänsla. 
 1. Du börjar med att koka ihop 2,5 dl strösocker + 1 dl vatten. När detta kokat i cirka 10 minuter tillsätter du 1 tsk sirap. Låt detta koka på svag värme i 10 minuter till. Ju längre det kokar desstu knäckigare blir det. Om det kokar för lite blir det bara segt.
 2. När det kokat ihop doppar du äpplena, rör runt så det kommer på hela. Sedan rullar du det i kokos eller vad du nu vill ha på, här måste du vara supersnabb, för det stelar nästan direkt och då fastnar inte kokosen. Och när du ska doppa äpplena får du absolut inte ta bort det från plattan, då blir det till en stel deg istället. 
3. Låt svalna, ät och njut.

1 kommentar: