tisdag 8 februari 2011

why do u need me

Finns inget negativt med det. Bara en massa positivt. Du mår bra, du blir pigg och glad, du blir fit for fight, haha. Det spelar ingen roll vilken sorts träning du utövar, sålänge du trivs med det är det du som mår bra.
 Allting känns så mycket lättare med plus grader. Även fast att det stormat nu två dagar i rad så  känner man ändå att det är på bättringsväg. Vi har ingen snö, slask och inte minusgrader, hur bra som helst.
 Kärleksmums är något av det godaste man kan baka, ni kan väl inget annat än hålla med? Själva kakan ska inte vara för torr, man ska ha mycket glasyr och mycket kokos, då blir det perfekt. Just nu har jag kylen full med kärleksmums som jag bakade häromdagen, m u m s.
 H e m s k t, det blir så kallllltttt. Överallt, inne som ute. Och dessutom kan man inte gå normalt, allting bara flyger sin väg. Imorse fick jag plocka upp alla söndriga krukor och ljuslyktor som mamsen har överallt i trädgården. Inte roligt alls ju?
Att låta en annan person trycka ner dig utan att göra eller säga något är något av det värsta du kan göra mot dig själv. Stå istället upp för dig och vad du tycker och värderar, låt aldrig någon annan säga vad du ska tycka och tänka. Be strong.

1 kommentar: